vergroot je bewustzijn

wat kan het voor jou doen?

 De bewustzijnsmethode die ik toepas, brengt veranderingen teweeg op bewust èn vooral op onbewust niveau. Het zet het lichaam aan tot zelf-helend vermogen. Blokkades in het energiesysteem worden opgeruimd en er komt ruimte voor het realiseren van je verlangens en je wensen. Deze bewustzijnsmethode is gebaseerd op energetisch werken. De methode gaat ervan uit dat jij de enige bent die verandering in gang kan zetten. De oplossing van een probleem of klacht ligt niet buiten jezelf, maar binnenin jezelf. Ik help je die oplossing te vinden.

Bij Loopbaanvragen en werkgerelateerde klachten kan deze bewustzijnsmethode een waardevolle aanvulling zijn op coachingsgesprekken. Als je ervoor open staat, pas ik het toe. Je komt sneller tot de kern van je probleem of klacht. Denk aan: stress, onzekerheid, twijfel over een keuze, gebrek aan energie, een zwaar gevoel, geen grenzen kunnen stellen, etc. Met behulp van de methode raken belemmeringen die je in de weg zitten, opgelost en het gaat weer stromen. Je kunt je gemakkelijker verbinden met wat je graag wilt en wat je verlangen is. Veel gehoorde reacties na afloop van een sessie, zijn: 'ik voel me lichter', 'ik heb het gevoel dat er iets van m'n schouders is afgevallen', 'ik weet ineens beter wat ik wil' en 'het helpt me om diepere lagen in mijzelf aan te spreken en op te lossen'.


hoe werkt het?

opgebouwde programma's

De bewustzijnsmethode doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer. Een computer heeft een harde schijf. Op deze harde schijf staan veel programma’s en informatie. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen. De computer functioneert dan minder goed of valt zelfs uit. Het is tijd voor opschonen en updaten. Misschien klinkt het vreemd, maar zo gaat het eigenlijk ook in het lichaam. 

In de loop van je leven heb je veel "programma’s" opgebouwd. Denk aan alle ervaringen die je in je leven hebt opgedaan: je opvoeding, herkomst, meegekregen normen en waarden, cultuur, maatschappij, etc. Maar ook je DNA en zelfs je vorige generaties is allemaal informatie die in jou (onbewust) aanwezig is. Opgebouwde programma’s kunnen helpend zijn in je huidige leven, maar soms ook verstorend. Dat uit zich bijvoorbeeld in lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Er is sprake van een blokkade wanneer energie niet meer goed kan stromen. De bewustzijnsmethode helpt om blokkades 'op te schonen' en helpt je te verbinden met wat je wèl wilt. Het is een heel veilige methode. Er zal nooit iets gebeuren wat je eigen lichaam niet toelaat.