Voorafgaand aan de sessie, weet Josephine scherp de hulpvraag te verhelderen. Haar rust en aanwezigheid maakt dat ik me snel kon overgeven. Haar interventie is doeltreffend; ik weet nu mijn focus te verleggen en mijn blik te verbreden.  Haar aanpak is heel logisch; we draaien op patronen die in een mensenleven niet langer voldoen. Ik zie de bewustzijnsmethode als gedeeltelijke vernieuwing van het software-systeem waarop ik draai. Het werkt!

H.H.


Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van de bewustzijnsmethode die Josephine toepast op verschillende van mijn thema's.
Tijdens de behandeling voelde ik de energie door mijn lichaam stromen en voelde ik dat ik vanzelf ging bewegen. Dit ervaarde ik niet als naar; het gebeurde gewoon. 
De dagen erna voelde het alsof er iets was opgeruimd. Alsof energie vrijer door mijn lijf kon stromen en ik had een soort van vredig gevoel in mijn onderbuik/bekken. Dit had ook weerslag op mijn humeur. Ik voelde me open, positief en energiek. Een bijzondere ervaring!
Josephine is betrokken, stemt goed af en begeleidt de behandeling erg prettig. Dank Josephine!

R.V.


Overtuigend brengt Josephine de bewustzijnsmethode helder voor het voetlicht. Het lichaamswerk tijdens de behandeling helpt je verbindingen aan te gaan met diepere lagen en hier zelf vorm aan te geven.
“Ik voelde me kwetsbaar tijdens de behandeling en Josephine gaat hier heel integer mee om”.

E.v.L.


Ik heb de liefdevolle behandeling van Josephine heel fijn gevonden en wat meer is...het heeft me een mateloze energie gegeven. Dank je wel!
J.M.H.


Josephine is een vriendelijke, bedachtzame en doortastende coach, die me heeft geholpen weer een helder beeld te krijgen van mijn loopbaan en de keuzes die ik daarin maak. Het intakegesprek was prettig en gemakkelijk. Josephine nam de tijd voor me en kan vervolgens een heldere analyse geven van waar de focus moet komen te liggen om mij duidelijkheid te verschaffen op de vragen omtrent m’n loopbaantraject. Voor mij betekende dat een combinatie van een ‘theoretisch’ traject (Loopbaanprofiel) en de toepassing van de bewustzijnsmethode. Het eerste om letterlijk de zaken op een rij te zetten en het tweede om op gevoelsniveau mijn doelen, zoals het vergroten van m’n zelfvertrouwen, weerbaarheid en slagvaardigheid, te behalen. Voor mij was de combinatie van het analytische en het gevoelsmatige, het werken “met hoofd en hart” een hele goede keuze. Ik kan heel goed bedenken dat ik ‘het anders wil’, maar je moet zowel het denken als het gevoel onderzoeken om werkelijk tot die verandering te kunnen komen. De sessies waarin de bewustzijnsmethode werd toegepast, waren een duidelijke ondersteuning in ‘de bestelling’ van datgene wat ik mijzelf graag zie doen. In de praktijk merkte ik dat ik stelliger werd en sneller uitsprak wat ik dacht, zonder dat ik me dat bewust had voorgenomen. Josephine geeft je vertrouwen, waardoor het gemakkelijk is om je over te geven en het denken even los te laten in de sessies. Ik heb mijn loopbaantraject bij haar ervaren als een ‘complete aanpak’ van mijn hulpvraag.

A.D.


Ik vond de eerste kennismaking met de bewustzijnsmethode een mooie ervaring, waarbij ik me gemakkelijk kon overgeven en rust kon ervaren. Daardoor was ik in staat om bij een diepere gevoelslaag te komen, blokkerende gedachten en overtuigingen leken op te lossen. Dit is ook te danken aan de aandachtige en ontspannen manier waarop Josephine mij heeft behandeld. Wat daarnaast fijn is: haar praktijkkamer is met zorg ingericht en voelt goed aan. Het effect van de behandeling is een positief stromende energie, die lichamelijk en mentaal voelbaar geweest is gedurende een aantal dagen. Om het te laten beklijven, is het wel belangrijk om dagelijks contact te blijven maken met m'n wens.

Y.S.

Tijdens de sessie waarin de bewustzijnsmethode werd toegepast, heb ik Josephine ervaren als een begeleider vanuit een positieve grondhouding, betrokken en respectvol. Met betrekking tot werk, was "het in balans brengen van autonomie en verbondenheid" mijn thema. Vanuit een enthousiaste en vastberaden geloof in eigen kunnen creëert zij een sfeer waarin ik voel dat ik er mag zijn zoals ik ben. In het kennismakings- en intakegesprek luistert zij actief en geeft weer wat zij hoort en stemt voortdurend af. Ik voel de menselijke interesse. Via het echte contact laat zij mij werken om vanuit mijn innerlijke de volgende stappen in mijn proces te zetten en om mij letterlijk te laten springen…in ‘vol vertrouwen’. Ik voel mij na afloop daadwerkelijk sterk en krachtig. Dit alles heeft mij nog krachtiger gemaakt in mijn werk om mijn autonomie te verbinden met verbondenheid.

W.S.


Josephine heeft mij 2 keer behandeld met de bewustzijnsmethode voor een terugkerende fysieke klacht. Ik had geen ervaring met deze methode/behandeling.
Josephine gaat zorgvuldig en doortastend te werk.  De eerste stap is om goed zicht te krijgen op de klacht met als doel om mij te laten concentreren op wat ik voel en ervaar rondom mijn klacht. In de volgende stappen helpt ze mij om alle ballast die te maken heeft met de klacht los te laten, waardoor er een nieuw perspectief ontstaat. Laat los en vertrouw erop dat het geheeld wordt. 
De behandeling is pijnloos en rustgevend verlopen. 
Ik merkte de dagen erna dat de fysieke pijn veel minder aandacht van mij vroeg, of terwijl, mijn focus was daar weg. En dat was heel plezierig en bevrijdend. De behandeling op afstand gaf net nog even het zetje om het vertrouwen te hebben dat ik zelf verder kon. 

C.C.