josephine heinsius

Naast de natuur en sportief bezig zijn, haal ik mijn inspiratie uit muziek. Op mijn saxofoon speel ik een melodie, die een verhaal vertellen. Op vergelijkbare manier ben ik geïnteresseerd in het verhaal van mensen. Mijn hart ligt bij het coachen van diegenen die een stap in hun loopbaan moeten of willen maken en/of hun vitaliteit willen verhogen. Rekening houdend met emotionele processen die baanverlies, baanverandering en verlies van vitaliteit teweeg kunnen brengen, is mijn benadering gebaseerd op vier pijlers:

Positief mensbeeld

holistische kijk

waarderend perspectief

gericht op resultaat

Al jarenlang coach ik medewerkers in diverse sectoren, waaronder het onderwijs, de zorg en de overheid. Vanuit mijn lesgevende werkervaring in het HBO en het MBO, ken ik het onderwijs ook goed van binnenuit. Ook in omscholingstrajecten van mensen zonder baan, werk ik mee aan het succesvol (her)plaatsen van deelnemers op de arbeidsmarkt. In mijn ervaring als Loopbaancoach, Trainer en Supervisor ontdek ik steeds meer de positieve werking van de bewustzijnsmethode waarin ik ben opgeleid. Ik geloof in de kracht van de verbeelding en ik ben ervan overtuigd dat je met een positieve mindset heel veel kunt bereiken. Ik help je daar graag bij door de bewustzijnsmethode in te zetten. Afhankelijk van jouw behoefte, help ik jou om je sterk te maken op het gebied van loopbaanoriëntatie, professionaliteit en vitaliteit. Mijn aanpak is altijd maatwerk. Mocht je problemen of klachten hebben, die niet meteen werkgerelateerde zijn, dan is de bewustzijnsmethode tevens in te zetten op andere levensgebieden. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Voor meer informatie over mijn achtergrond en werkervaring, klik hier

Ik heb praktijk aan huis in Nijmegen, maar ook regionaal behoort werken op een andere locatie tot mijn mogelijkheden.

Als dit jou aanspreekt...

Sta jij open voor verandering en wil je graag ontdekken? Ben je nieuwsgierig naar een andere aanpak èn wil je graag werken vanuit je hoofd, buik èn hart? Ben je bereid stappen te zetten richting jouw doel?

Dan zijn wij een goede match! En zo komt het resultaat vanzelf.
Heb ik je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op!

BeroepsvereniginGen

Ik werk volgens de algemene voorwaarden NOLOC (Beroepsvereniging van Loopbaan professionals). Ook ben ik opgenomen in het register van de LVSC (Landelijke Vereniging van Supervisoren en Coaches).